Aanmeldingsformulier training ScheidingsAtlas

artwork

Met steun van de gemeente Dordrecht wordt door het Adviespunt SKO en het Sociaal Wijkteam Dordrecht de training ScheidingsAtlas aan ouders kosteloos aangeboden. Dit betreft een training waarin u uitleg krijgt over wat scheiden voor u en uw kind kan betekenen.
U bent welkom om hieraan deel te nemen als u denkt aan scheiden, midden in het scheidingsproces zit of na de scheiding nog met vragen rondloopt.
Er staan twee trainingen gepland voor de korte termijn. De training zal tweemaal 3 uur duren en wordt in de avond of in de ochtend gegeven. Het aantal deelnemende ouders ligt tussen de 6 en 12 mensen.

Wanneer?
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een geschikte datum.

Waar?
Binnen Kalkhaven 37 te Dordrecht

Opgeven voor de training kan via het formulier
U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld om te bespreken in welke groep u kunt deelnemen. Gezamenlijk deelnemen met uw ex-partner is niet mogelijk.

Om te voorkomen dat uw ex-partner  in dezelfde groep als u geplaatst wordt, vragen we u om ook de naam en geboortedatum van uw ex-partner in te vullen.

Tijdens de eerste bijeenkomst van de training ontvangt u het boek ScheidingsAtlas van het TNO, om tijdens de training te gebruiken en bedoeld als naslagwerk.

    Deelnemer

    Burgelijke staat

    Kind(eren)

    Hoe bent u bij deze training terecht gekomen?Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een geschikte datum.