Let op: aangepaste spreekuren in de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie zijn er geen live spreekuren. Dat betekent dat wij op vrijdag 7 juli het laatste spreekuur houden voordat de vakantie begint. Vanaf woensdag 23 augustus hervatten we de spreekuren op onze vaste locaties weer.

artwork

Nog een week en dan gaat de zomervakantie van start. Tijdens de zomervakantie zijn er geen live spreekuren. Dat betekent dat wij op vrijdag 7 juli het laatste spreekuur houden voordat de vakantie begint. Vanaf woensdag 23 augustus hervatten we de spreekuren op onze vaste locaties weer.

Tijdens de zomervakantie zijn we wel bereikbaar via de e-mail. Mocht je dus een dringende vraag hebben, dan kun je mailen naar info@adviespuntsko.nl. Eén van onze experts neemt dan zo spoedig mogelijk (telefonisch) contact met je op.

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie toe.

Heb je een vraag of zoek je iemand
die met je meedenkt?

Of je nu zelf uit elkaar gaat, je ouders gaan scheiden of je je zorgen maakt om iemand in jouw omgeving: onze professionals staan voor je klaar. Vul het contactformulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

We zijn ook telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 088 633 0250. Bel je buiten kantooruren? Dan kun je je naam en telefoonnummer achterlaten en bellen we je zo spoedig mogelijk terug.

    AkkoordPrivacybeleid